now my lips are pursed into a silly smile

hello.

tak sangka hari ketiga berpuasa masih headache-y. dan ketiga-tiga hari puasa ini perasaan bercampur-baur antara terlampau gembira dan terlampau meroyan. salah cakap kena, melampau salah cakap berdas-das kena sampai putus talian. malas nak sambung.
dalam hari kedua, dah tempted. tapi mungkin sebab terlampau letih dan masa terlampau pendek, dan sebab minum air berais — terus knocked out.

rindu dengan the bastard. haizzz, tak tau lah kalau sekarang sedang berevolusi menjadi asshole. atau sememangnya sedang sibuk dengan budgetting.
terngiang-ngiang bunyi ketawa dia atau masa dia menyanyi lagu-lagu yang masa tu aku rasa nak tutup telinga tak sanggup dengar. teringat bila dia salah dengar aku sebut “asoh” yang pada dia bunyi macam “arse-hole”. how was it again that first date we had? shweet. okay, now my lips are pursed into a silly smile.

sekarang dalam rumah ade dua little furballs. dari lima tinggal dua. the mommy gueci pun dah dua minggu hilang. maka dari 12 ekor kucing saya tinggal tujuh.
kalau pergi lucerne rasanya bawak aki je kot. moeli dah tua. ha ha. sekarang pun dah asyik nak merajuk sebab tak dapat masuk rumah. monti pun menunjukkan his anima side lately — saya terpegun, sebab ingatkan dia ni sengal je.

serius takde mood nak keje. system lag. connection tak stable. e-mel beratur nak menjawab. printer tak payah cakap lea, she’s my new enemy. sikit-sikit jammed in rear bin. rearrr. ha ha.

nak sandwich. nak hotdog. nak that red velvet cupcake kat delicious. terutamanya sandwich lah — layers of grilled briskets, romaine lettuce, tomato slices and mayonnaise. tak kisah roti ape asalkan toasted.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s