hypoglycemic

si chica jepun berhidung kecil beraya.

ini laki dia.

mereka berdua bertemu dan terminat with each other, berkenalan dan berdating. seronok tahu si lelaki kaya raya dan si perempuan nak berkeluarga. si lelaki forwardkan hajat, si ibu bapa masuk meminang, keluarga si perempuan terbuka hati menerima. mereka dinikahkan dan bersanding a la grand, setiap bridesmaid dapat balenciaga, dan si raja sehari membawa si permaisuri suntingan hati bersama untuk honeymoon dengan travelling naik oriental express. mereka hidup bahagia bersama sehingga ke akhir hayat.
ohhaha fairytale.

*sambung balik*
and si kecil ini (besar kemungkinan begini kot rupa) anaknya.
perhatikan gabungan kedua-dua ciri kehidungan ibu dan kejepunan papa-desss.

ichikawa ebizo xi takde lea muka jepun sesangat — kecuali bila dia dah shaved habis his hair and facial hair (kecuali kening, but at times its hardly there anyways) bila time dia perlu berkabuki.

makanya ada lea harapan aku untuk bersuamikan lelaki melayu yang muka hampir sama seperti takei-san. 5′ 10″ pun okae, tak perlu dia bengkokkan kaki untuk frenchkissing sambil berdiri asalkan aku pakai 5-inch heels… look on the bright side, nehhh?