she needs some fine wine and i, i need to be nicer

thanks gurls for the weekend treat! luv the flowers. love the balloons. love the pizzas! and LOVE the shoes! u guys are the best!!!

+ + +

hari jumaat lepas lepas lepas tu kan… on the day the world is shocked with the death of MJ, i was supertensed, exhausted and migrainiac. dreaded at the thought of plans for the weekend but dutifully as bff i need to execute it no matter how supersleepy i am. migrainiac is on top of it and easily melenting when asked opinion this and that for aneeza’s birthday.

jujurnya i am tensed because i am moneyless and that my number is barred hence my free range comunication is tersekat. on top of aneeza’s birthday, there’s a promise to roha yang aku tak tau nak squeeze celah mana in the weekend’s plans, and knowing the fgk-s, a weekend together would lasts sampai only a mere ten hours left before monday — not complaining, just foreseeing.

layla asyik memekak setia menyampaikan panggilan dan messages on preparation for aneeza’s birthday selain tagg nak bersembang pasal MJ the whole day, zarko stressed with work politics after lunch, and that roha looked for moi in the morning. the one i feared most is roha — ter-missed her call dan she’s the one i attended to first. roha suggested shoe shopping and simultaneously dalam kepala aku tengah fikir mana nak cari duit tapi mesti dahulukan TF2 no matter what — ade tiket atau tiada secara online, ai don keyrrr sebab dengan michael bay aku dah janji since last year. told roha will get in touch with her during the weekend, i guess i can see her after the overnight with the fgk.

at the end of the day, my migrain makin menghentam, what with the vision dah start silauuu. sakit. untuk tidak mahu sesiapa langsung kacau aku for the rest of the day and so that aku boleh nak layan worldstage coldplay kat mtv malam tu dengan aman tanpa gangguan — hantar a favour text to all bffs that i’m signing off for the day, whatever plans for the weekend, will talk the next day. jangan. kacau. aku.

ape jadi? aku temankan mama aku tonton semuaaa video klip MJ kat V channel. coldplay — ku terpaksa ciumkan selamat tinggal.

saturday

pagi-pagi dah ade text. wargghhh tensionnn! mengadu pada mama that aku tak nak dirushkan. nak bersiap lambat lagi, waktu asar baru keluar pun. nak bangun di hari sabtu dengan tenang and at my own time. kemas rumah, sapu rumah, mop rumah, lap pintu, sidai kain, lipat kain slow-slow. at my own pace. jangan sesiapa rush dan push it dan tanya pendapat. cakap time pukul berapa nak sampai hotel dan aku akan terpacak di situ.

mum consoled my mini meroyan. “you should go to aneeza’s birthday. raikan dia. this is for your close friend.” dan dia suggest beli bunga untuk aneeza. “you boleh letak the flowers around the room… letak kat setiap meja tepi katil, the dressing table, the writing table, and the bathroom kalau cukup.” masa tu aku rasa macam, muuummm! you are sooo supportive and caring and thinking of everything nice. called up anysz to tell her that my mum is contributing flowers for aneeza’s birthday. anysz menerima berita tersebut macam lea dia yang dapat bunga tu — heh, jahat aku nih.

mum and moi lunch at sate hj samuri in uptown — the ice kacang, the sate and the nasi goreng kampung. tamak. tak habis. ingatkan berjaya berhenti sebelum kenyang tapi bila left the restaurant, rasa bloated habis. went to bakery supplies shop for mum replenishing kewkizz ingredient then headed home. around three like that gerak to petaling street for the flowers. mum packed the transparent cookie jars to be the vases to put he flowers at the hotel nanti. in such panic, aku packed baju campak-campak je dalam birkin reef, laptop in lancome bag, and my handbag. mum tegur to suggest moi to unpack the two bags and packing them content in the rollerbag terus sebab kalau tak aku ada four bags to carry — include my handbag hobo and the bag of cookie jars/vases.

arrive petaling street. i decided on roses for aneeza and i chose the colour — it’s particularly different than the normal colour. i picked one bunch and mum said, “tak cukup. beli lagi satu. you have five jars to fill! satu bunch ni only ade twenty stalks or twenty-four the most. take another bunch.” masa tu aku rasa macam, muuummm! you are doing more than enough. the girls will scream. and aku pun rasa nak pengsan time tu jugak with my own mother’s generosity.

mum: tell aneeza that all the flowers are hers. it’s up to her to decide whether she will want to give the flowers to any of you or not.

memang confrimmm semua orang takde chance nak bawak balik the bunga. mum did not leave any loophole.

called to roger siapa yang dah sampai nikko. elyas and aneeza is already there and aku dah sakit kaki tahap gaban berjalan in those charlotte russe wedgie — keje gila! aneeza was all awww when she saw the flowers and she couldn’t believe it that mum actually suggested the idea. being in high emotions, i though of crying inside the luxurious bathroom while i trim the thorns of each stalk and arrange them in the jars while listening to chris chrooning viva la vida and lovers in japan. tapi aneeza eventually helped and lepas tu aku gembira la la la sebab dapat texts yang membunga-bungakan hatiku ini.

then the three of us went to great eastern mall for dinner at cosy house with cordee and nana. nana was superamusing and superwenggg, adjust jeans a la mat rempit — according to cordee. after dinner, anysz and farizz arrived. the gals headed back to the hotel, and the boys get some pizzas.

cordee and nana arrived first, putting the helium balloons at the door when aneeza, anysz and moi arrived for the feel of a surprisey bday. mum called to asked how’s it going and i told her we’re all good, and i passed the phone to aneeza thanking mum profusely for the roses dengan anysz hinting at the background the flower type that she likes and mum wished aneeza to have a happy birthday.

photo clickclicks, main taitee some more — cordee berentap bersungguh against elyas and farizz yang melayan her agressive-ness, then main saidina — nana bukak hotel at her ladang nenas, aku dan anysz masuk jail empat kali each, and aku hartanah heiress a la ivanka trump. aku dengan sinus yang menggila. semua orang smoke kecuali aku dan bilik itu kedap udara. whatever it is, miraculously aku survived tak migraine tahap rasa almost paralyzed (nauzubillah), mungkin sebab hidung aku gagal beroperasi pun maka tak masuk ke otak asap-asap nikotin itu. layan concert MJ kat bucharest di 8tv. “kau tak suka MJ, suessy? kau gila!” aneeza tak boleh terima aku tak suka MJ especially lagu billie jean. haihhh, lagu pasal itu-bukan-anak-aku pun boleh jadi famous, dan yeahhh, aku tak reti appreciate MJ tapi aku tak nafikan he is the best performer ever and he is ahead of his time with the video clips and dance moves he has invented and patented.

sunday

cordee been texting with a girlfriend about going to club and around one-thirty a.m. we get ready. i was too sleepy to put on eyeliner so i don’t want to take the risk and as much as i wanted to have eyeliner on, aku rasa maleyh pulak nak ask anyone to help because of time constraint. keluar masuk bilik air sambil melayan video-video klip MJ dengan elyas. “sue! video klip bad! cepat sue!”

*video klip bad adalah video klip pertama yang buatkan aku pay attention to details and perhaps, my first love towards a japanese guy. whateverrr.

nana left for home, farizz dah retired, so it was us four gals and elyas.

arrived heritage almost three and at first we went to… ntah, aku lupe. but they don’t want to stay sebab ramai sangat rempits. then the trio tried to bargain entering the loft, while i was fuming outside. aku tak suka last minute bersiap and lambat masuk club — meaning makin kurang time nak menari. then again, aku teramat novice about this situation and aneeza patiently explains.

“kau jenis yang suka tembaktembaktembak, meroyan, lepas tu bila dah diexplained, baru kau cool down. it’s good that you let it out. but first try to reason logically with yourself first and don’t let anyone even witness you losing your cool what more kena tempias or worse, be affected by it.” — aneeza.

hurm, yeah, she’s right. lepas tu dapat masuk the loft… menari macam orang gian. haihhh. anysz menjadi perhatian of kross. cordee ditackle awek lesbo kot — dia (awek lesbo itu) sangat cool she reminds me one of the UCDT, maybe si duana melanie kot, genit dan cool. slingbacks are totally in, yeah? lepas tu elyas and aneeza predicted awek lesbo tu nak ajak cordee joined MLM, and that the mat saleh yang tak faham anysz saying no is tailgating us. haih gila.

sampai hotel, wash make up and bersembang with anysz sampai pukul 5 pagi — the last to know about my being friends with tagg — a lot of other catching up also. aneeza ingat aku memang nak tido dalam bathtub.

the next day bangun pukul 11 pagi, bersiap and checked out pukul 2.30 petang. packed up and elyas dengan lebih bagusnya dari aku tolong bungkuskan the roses. sedih betul tak ade old town white coffee courtesy from suessy’s mum’s kitchen. even mum pun tanya kenapa aku tak bawak any coffees tapi dalam kepala aku we’re out of it already so aku pun tak bother checked sebab sebenarnya masih ada lagi dalam pantry, haha! sambil the girls mengemas dan bermekapmekap, farizz dan elyas godek-godek koleksi rantai-rantai dan bracelets aku. gian gak kot si farizz tu, sampai suka sangat dengan satu rantai butterfly dan pearls aku yang boleh lilit leher lapan puluh kali (exaggerating).

headed to kampung baru makan kat garuda. bercakap pasal trip to bandung, guessing the number of clients farizz layan malam semalam masa kitorang keluar clubbing, semua orang hinting menyuruh aku order abc sebab semua nak merasa and aku pun the unofficial abc tasting tester grader sebelum menjadi connoiseur, blablabla membahankan cordee, then pulang. i hitched farizz’s ride. before we drove off, elyas ketuk tingkap kereta farizz. “aneeza nak bunga dia.” anysz melepaskan the roses bouquet dengan penuh reluctance.