good dog

aku boleh flirt. aku boleh layankan. i can give you a taste. i can share that piece of pie. aku boleh consider semua itu after summing up what you have and can give it back to me. on top of it, mesti aku nak.

kalau aku tak nak — don’t push it.

aku tak langsung terdesak bila aku tak nak. in a heart beat without batting an eyelash, aku. tidak. mahu.

sampahan seperti kamu — dah aku makan dan telan semuanya hampir sedekad yang lalu. yeahhh, i had some of the bad ones and i know the worst of it but i chose not to be a part of it anymore when i know there’s one staring back at me. like i can tell so clearly (but still with some fucking reservations which you dont ever deserve) what you will do next, what’s next to come.

and don’t fucking insult my intelligence — underestimate aku just because kau naik genting dan travel the world like fucking hitching a ride in an lrt dan last aku travelled was thirteen years ago. my IQ is 120 and i watch discovery channel and a fan of natgeo on top that aku kaki google dan wiki — i learn the world culture better than you without having to step on its soil.

kau kata kau makan garam dulu dan lebih dari aku — dan kau juga ada anak perempuan, bukan? aku tak perlu cakap banyak dan cuma sebut saja nama penuh anak perempuan kau — your worst nightmare will cooked up in your own brain dan kau boleh mati dengan psycho kau sendiri.

i will. re-l-ish. every seconds of it. with the deepest pleasure.

macam mana kau buat paksa perempuan lain turutkan nafsu hanjing kau, rasakan saja peritnya bila anak perempuan kau sendiri perlu melalui perasaan anak-anak perempuan orang lain yang kau paksa turutkan. heh, ade je hanjing yang lebih teruk dari kau.

perempuan itu suatu beban. perempuan itu untuk diperbodohkan. yang sebenarnya, kau juga bukan lelaki.