crush

iklan: kenapa susah sangat nak dapatkan the correct gossip girl torrent? kenapa tiba-tiba perlu license sedangkan kau tu bootlegger — dan aku client bootlegger itu, ok — ? haihhh. meletihkan aku je tunggu download tapi tak dapat tengok apa-apa. bongokkk.

+ + +

antara yang paling tak masuk akal (pada aku) yang pernah aku dinasihati, dan aku blog di sini untuk mengingatinya sebagai sesuatu yang amusing —

… kau nak tanya status loan kau?
yeah.
… officer tu lelaki ke perempuan?
lelaki.
… kau nak pegi tanya sekarang ni?
yeah, since we’re here.
… kau pegi hari lain lea.
why? sekali harung je.
… tak payah.
ke-na-pa?
… kau dengan aku sekarang.
obviously. maka?
… nanti frust lea mamat tu.
mamat who?
…officer bank yang handle loan kau tu.
i think he’s already married.
… kau nak loan kau approve ke tak?
why would i apply it anyway?
… haa. kalau macam tu, kau pegi tanya hari lain. especially bila kau bukan dengan aku.
hot sangat ke kau?
… bukan. tapi nanti loan kau takkan approve. percayalah cakap aku. frust mamat tu nanti bila tengok kau datang dengan aku.

baiklahhhh…

+ + +

dulu… masa saya masih berpacaran, saya telah ditegur sekeras-kerasnya oleh si dia (pada aku agak kerasss lea jugak), because i keep talking about other men. according to sid, lelaki nak dia tahu yang tiada lelaki lain dalam orbit wanitanya. lelaki tak suka kalau dengar nama lelaki lain. owh, begitu.

sid: lelaki bodoh je yang nakkan competition.

but i can’t helped myself sometimes.

to moi, pacar saya pada masa itu is the hottest man in my planet. everything about him is hot. and in contradicting pharhunt (which is something i always do when discussing life with him, other than that i am a good PRO to his premiershipthat is, he has to take down kjor i wont be surprised if he became a close ally to kj) *back to the subject matter* kalau tengok muka orang yang mengikut citarasa hot kau itu, you can get an instant climax dan cuma perlu main sekejap sahaja… i felt otherwise — if he is that hot, haruslah multiple climax and lengthy lovemaking.

whaaattt?

jangan jadi ignorant lea, sayangread it up. ok?

so tentang lelaki-lelaki lain yang aku sibuk katakan, bebelkan, ceritakan… habis situ je. tak bawak ke ranjang pun *crappp*.

current crush is, the dj hafiz of fly fm. aku tak pnah amik port tentang fly fm because i think they are too boisterous for my liking. memekakkk je. but ever since the current end bit (and its whopping prize money) itu aku sangat berminat dan tak pernah nak get the number right when ben dictates it — what with nak concentrate and nak bawak kereta, berkejar sebab dah lambat, and nak buat turn to the building dengan nak estimate traffic — i went to the website to get the number and explore the blogs as well. dj hafiz stole my heart right away what with his total adorable-ness and cute-ness. he is almost similar to someone i knew — lelaki tak suka kalau dengar nama lelaki lain — oh, tidak dj hafiz… for now, you are my only current crush.

haha. bet i’m not the first.

aku suka what nadia commented in her blog about hafiz. sangat earnest —

yup, i see this pix clearly. masih in total crush on him.

then again, i am a total green-eyed monster myself. oui, i believe this is a different matter. i am about jealousy + total dislike when there’s a mention of other girls whereas for a man, it is only total dislike when there’s a mention of other men. basically, yeah, i’m much worse. seperti contoh, pacar saya pada masa itu tak berminat langsung dengan caucasians. he prefers the latinos and indonesians. i don’t give a damn about the latinos, they’re a continent apart but for the indonesians chicks… memang aku sangat mudah berbulu. tak boleh. dameiii-yooo!!! sebab secara geografinya dekat, maka kalau bertembung pun mesti sangkut. aku percaya. mesti. dengan itu, tak bolehhhhhhhhhhhh. apetah saja bila berpacaran, aku boleh perasan berapa ramai chicks stealing looks over their shoulders glancing at him.

hahhh, akulah his pilihan indonesian chick time tu, ok. *indonesian sangattt* ;-p

but that is old story. the above is for blogging purposes only. pictures are of fly fm’s properties. i only practiced my liberty of screen captures. picnik down. kalau tak aku boleh letak munga-munga dan heart shapes. merci.

untitled3

tiba-tiba rasa nak makan popcorn pukul 2 pagi ni. haihhh. movie date lea, H. ok!