terima kasih, sid | firefighter no. 2

sue         i really cnt cope with kejamness, babe

im feeling suicidal

aku tgh mencr source utk overcome the pain

sid          kenapa?

sue         ntah 

sakit sangat

mid life crisis kot

cam ngkau

sid          hahaha

kau muda dah mid life crisis?

cam aku dah tua ye laa kot

pun tak teruk

sue         aku self-diagnose je

sid          hehehe

kau tak apa sebenar nya

cuma kau tersangat bosan kot

sue         overdosed

equivalent to death/suicide=tak rasa apa-apa

sid          pegi laa jalan

pegi bercuti

buat apa yg kau suka

pegi pantai ke

amik lesen scuba ke

buat laa apa

sue         dahhh buat tapi aku nak lama lagi

aku nak lima belas bulan

sid          buat laa

berenti keje

pegi pulau

keje kat sana

sue         end of this mth

sid          serious?

best gak

nak keje kat mana?

sue         thank you for your support… i am big hearted

aus

sid          hahaha

serious?

start laa cari

keje kat bali ke

atau pun keje kat europe

jadi apa pun tak pe

berapa savings kau?

sue         jadi stripperrrr

sid          cukup utk beli ticket tak

sue         bapak gula ade

dh jumpa

hari tu br tgk apartment

sid          tak bagus

sue         besssst

aku dpt slk

sid          kau biar betul

sue         kata dh bosan… mencari lea

dapat pulak

meant to be

sid          serious???????

ke main je

sue         thank you for ur interest darling

nnt bila bapak gula aku kena pi dubaiii aku antr lea tiket

kau anytime je nk travel kan?

sid          aku ok je

tapiiiiiiii kau serious ke ni

camna kau leh jumpa dia lak?

sue         networrrk, baby

sid          ooo ye ke

kira kau leh laa fund project aku

hahaha

sue         maybe…. kena lea win-win babe… ape aku leh dapat?

dr kauuu yg tanak kawin ni?

aku nk satu je

husband for life

sid          yg tu tak dapat laa dari aku

lain mungkin boleh consider

sue         hmm… binded for life… sape kata jd sugarbaby boleh kawin

gilded cage lea dude

sid          hmm… kalau macam tu tak yah laa jadi sugarbaby

sue         im bored

made a deal with the devil

sid          boleh kata tak kan

kau pun mmg tak nak kan

sue         sape tak nak the original quilted chanel, babyyy

org beli yg “inspired by” kalau tak sanggup kena cop beli imitation

sid          mmg semua org nak

tapi tak tau laa

cara masing

aku pun tak boleh nak kata salah ke betul

sue         it is wrong… this is black and white… no grey areas

sid          aku tak nak laa tanya apa yg kau rasa sekarang

tapi apa yg aku rasa, mungkin kita leh avoid benda macam ni kot

rasa cam salah sgt

sue         of course… temporary sanity je

serious aku tgh tepu dowhhh aku pun takut… takkan benda cnni pun aku tabley handle

mmg aku tak boleh

so it’s nice to have someone yg providessss

 

sue: hey sid…
sid: yeah?
sue: thank you. i really appreciate this one.
sid: no problem.