denying the r&r

sanggupkah… duduk dalam panggung wayang yang sejuk nak mati —
mengharapkan pashmina yang huda bagi —
sebab tak feel lea peluk lelaki yang bukan boyfriend kau…
tak hangat langsung!
“… intimacy is cheap these days…” (ayat aku)
balik kepada pilihan pertama. sanggupkah duduk dalam panggung wayang yang sejuk nak mati tu… sebab esok dah kena jadi kuli balik. eew.

pilihan kedua: naik kereta tak ade air-cond, bawak laju-laju *doolu-doolu ada kawan-kawan juez yang memang racecar drivers, atau doolu-doolu aku ada fling yang naik genting macam roller coaster version dia sendiri dan multitaskingthrilllll* … sebab esok dah nak kena jadi kuli balik.

pilihan ketiga: tak nak tidur untuk hidup lagi for the last minutes before esok di mana kau dah nak kena jadi kuli balik.

duduk kat seat belakang. pakai seat belt. mencelah bila rasa ade mood, antara si dj sukasuka dan si firefighter. layan kepala. “byeee surayaaa.” height, height, height. duduk mengadap si pengulas sukan astro. bagi nickname jack black. sembang-sembang dengan jack black pasal wrestling sebab si firefighter sibuk jadi magic-mushroom-shake-tourist-guide kepada si caller on his LG.

crop hair dan eyelashes. low-cut top dan antique necklace. full lips dan board gut.

anything goes.
kalau mati diletupkan bom… i’d go for it.
suicidi-ta von to tease again.

karaoke must sing: katy perry’s thinking of you. bukan aku ingatkan kau, aku suka meratap.
buuust through the door and.. take me awayyy

 

*reality&responsibility