humour me

mari jadi superhuman. whouu… tak larat. aku tengah superexhausted. dan :X

quiz25

tiap-tiap hari layan superhuman. sepanjang masa. dari parking lot office nak masuk lif. kalau dalam lif tu tak ada orang, aku biarkan layla dendangkan superhuman untuk aku. sampai mandi pun nak chris brown terus menyanyi sambil dia syampukan my hair. ha ha ha. betapa sedapnya suara chris brown to me ears. lunak. dia boleh tarik suara dia setarik-tariknya, sepanjang-panjangnya dan tak satu note pun aku rasa bingit seperti akon punya suara, walaupun baru setengah note aku dah rasa… hmm… bra aku nak tercabut… kot. oh tidak… dia langsung tidak punyai kuasa seksual ke atas aku. weeee… tolong lea mati cepat. but it would works the other way round, isn’t it… nanti makin diputar-putarkan lea lagu-lagu akon di radio — tambah dengan rakyat malaysia yang teramat sukakan suara babi sengau tu dan juga the jamaican slang dari sean kingston dan sean paul — urghhh. in related subject, aku tak pernah boleh tolerate dengan lagu-lagu sean kingston, right from the first time i heard his first song played. aku dengar dan aku predict, inilah lagu terbaru kegemaran rakyat malaysia walaupun gred tahap sampah. but, on the day chap ajak pegi sunburst, aku biarkan lagu sean kingston dimainkan di radio tanpa aku menukar siaran langsung… sampai lagu tu habis. superhuman, bukan, kuasa toleransi aku?

tapi perasaan ini. yang merimaskan aku sangat-sangat. sungguh aku cuba, untuk tolak jauh-jauh. untuk tidak memikirkan. untuk tidak surrender. tak. nak. i don’t like it like this. tak senang duduk. tak senang nak bernafas. tak senang nak tidur. wahhh, powerfulnya perasaan ini. lebih powerful dari superhuman. shopping cuma dapat menenangkan aku sementara sahaja. untuk seketika aku dapat lupakan kerimasan ini dan melepaskan diri. dan lepas itu, aku dibelenggu.

Weak/I had been crying and crying for weeks/ How’d I survive when I could barely speak?/ Barely eat, on my knees — hmmm. agak benar.

But that’s the moment you came to me/ I don’t know what your love has done to me/ Think I’m invincible/ I see through the me I used to be — not exactly. aku rasa lagi lemah. kau lebih kryptonite dari kacip fatimah. ape aku mengarut niii.

Strong/ Since I been flying and righting the wrongs/ Feels almost like I had it all along/ I can see tomorrow — nooo. macam aku cakap tadi. aku jadi lagi lemah. kryptoniiite.

Where every problem is gone because/ I flew everywhere with love inside of me/ It’s unbelievable to see/ How love can set me free — lagi banyak problem. aku rasa lagi trapped. somewhat nice. but agonizing.

It’s not a bird, not a plane/ It’s my heart and it’s going gone away/ My only weakness is you, only reason is you/ Every minute with you I feel like I can do anything/ Going, going I’m gone away! Love! — hmm…

You changed my whole life/ Don’t know what you’re doing/ To me with your love/ I’m feeling all superhuman you did this to me/ A superhuman heart beats in me/ Nothing can stop me here with you — masih sama. cuba adjust. susah betul.

aku nak kau blahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

 

 

tapi, aku rindu kau. teramat. urghhh, kalau kau tau macam mana aku lalui last weekend. bila kau takde, nyanyinyanyi thinking of you walaupun takde kena mengena langsung the song with us, sama je dengan lagu superhuman tu. sekadar menghanyutkan diri saja dengan melodi dan lunak/wailing suara yang sangat yearning. ohh wont you walk through/and bust in the door/ and take me away. i want to sing it to you, with all my heart and poyo-ness. oui.

i sooo want to kissll you. atau tido sebelah kau and just huuuggggg. sambil telinga aku plug dengan trent lea, lagu superhuman berkumandang. yeahhh.

 

 

ohh. aku lupa sekarang aku dah ada roha balik. the sheer happiness berlari kat parking lot skool to hug her. omigosh, dah lama tak rasa happy like that.

dia kata aku kurus. yeayyy.

 

and anysz hantar text yang mengarut —

Babe, sorry if i was x alwiz “emotional available” 4 u, it’s my fault, aku fikir2 i am x how i used 2 b, very2 sorry :(( i am a gud fren actually I hope we cn start again,😦

pompuan tengah overdosed dengan ponstan…

 

 

mana moeli ni…

jom lea, nak tido already.