totally laughable

correct the sentences below

“my supervisor’s wife give born …”
“feels so warmhearted.”
“pa-ra-dee-ghm.”

 

takde hal aku tersalah pronounce campbell.

+ + +

“bukan kau patut rasa… pegi mampos lea mamat prepaid tu. Kau lebih layak pakai postpaid.”

+ + +

“boleh tak aku nak ambik kerusi and duduk depan kau the whole day? Aku tak percaya kau pakai kebaya hari ni.”

+ + +

moi-miin

“hmm… the token expires year 2011.”
“by that time, you are already married.”
“thank you for the wish!!!”

+ + +

moi-anysz

“thinking about —”
“hmm, dah mati ke dia tu?”
“ntah lea… aku pun tengah tunggu dia mati jugak.”
“takpe, nanti kita akan tengok kubur dia sama-sama.”

+ + +

self-learning japanese

ikimasu – i knowww
wakarimashta – okayyy, faham
atashi – moi?

+ + +

low

“doc says aku kurang tidur and kurang makan. Aku rasa terlebih-lebih, sampai kat ofis pun aku tido. Aku rasa yang sebenarnya aku kekurangan —”
“hahahahaha!”