The Complexity of Moi

Hello, Travis the Second is here!

1 16GB iPhone
budget: RM2k, Farizz will unlocked it for me

1 Ultra Slim Premium T Series
1 4GB Memory Stick Pro Duo
1 Soft Carrying Case
total: RM1688.00

From List

Mum made it happened. Despite strict regiment of paying off the debts and loans, Mum let this one request for a new camera passed and, thank you, thank you, thank you.

Was so craving for Ungu’s Tercipta Untukku. And Pharhunt got it for moi, thank you, thank you, thank you. Initially aku tak pernah heran (even masa still with arwah) with this song (oui, Pharhunt, aku tak layan Indonesian songs masa tue) and masa kat Red Box hari tu pun buat aku sakit hati je (masa tu jiwa masih kritikal, dah lea pengalaman pertama karaoke sangat traumatik) watching the video clip masa Fahimi melalak dengan penuh jiwa dan raganya mendendangkan lagu ni untuk Roha. But now, I want to listen to it to just layan je. Just want to listen to it with no specific person in mind. Aku cuma (baru) suka lagu ni.

Malam turun The Curve again with the same bag and shoes… benci. Thought nak looked different from the day (even though I always looked the same anyway, harap accesorizing je would give a different breather). Celebrated Aneeza’s pre-birthday dinner wit Anysz and Cordee with the help of Elyas, thank you so much! Yang lebih mengenyangkan dari cupcakes adalah gosip hangat yang lebih panas dari pisang goreng panas. Penting mempunyai boyfriend yang boleh layankan his girlfriend’s girlfriends yang sentiasa hyper begini. Oh, the things we talked and bitched and discussed for future commonwealth.

Talking about commonwealth, rasanya setiap satu social group that I am superclose with ada business proposal. Bukankah ini juga satu kumpulan yang tipikal seperti mereka yang suka makan cupcake, suka jadi roadie untuk the next indie band, suka lepak di kopitiam? Bukankah? Roha and the rumah urut business, Pharhunt and the emcee business, Aneeza and the wedding planner business… siapa lagi ade business proposal?

Dearest Aneeza,

On this first hour of a whole new year for u, i wish that u will be happier, prettier n absolute fabulosity than the last. Love u n miss being n talking n camwhoring with u so much!

Lurvs, Lurves, n Loves,
Suessy

Had such a good time with the girls. Kering lea aku tanpa girlfriends. Last weekend tak ade aktiviti with Roha and Huda rasa a different kind of gersang this whole week, okay? Not that I am turning into a les or bi or I don’t like men anymore but I had such ultrablissful times spent with the girls that I am so looking forward at the end of the week like it’s a mini break. Didn’t mind being the loudest, the rowdiest, and center of attention when you walked down the courtyard and all eyes are on you (bile lagi nak konon-konon Sex and the City).

With the guyzos, so far it’s Farizz (almost daily basis — put a border, babe, this is somebody’s boyfriend) and Pharhunt (daily basis — the PA and the PRO for his premiership) that will always make me laugh or most of the times aku yang buatkan diorang ketawa. Anything asalkan diorang layankan saja my complexity. Sazali is of kross, mana boleh tak kenyit mata my way everytime he passed by my cubicle, haha!

Ye, Farizz, aku sudah ada kamera baru. Tak, aku tak turun Sg Wang sebab aku tak berduit. Terpaksa buat online survey saja dan akhirnya pujukkan ibuku untuk swiped her plastic sebab dengan cara itu saja aku dapat memiliki kamera baru melalui bayaran ansuran. Memang masa aku jumpa the girls malam tu di Vivo, kamera tu ada dalam beg aku, tapi aku tak guna untuk ambik gambar lagi sebab aku belum habis khatam manual (baca: tak tau guna). Sekarang pun belum habis khatam lagi, tapi aku perlu tau secepat mungkin sebab Jumaat nanti ada lagi girls-only activities yang aku akan memorikan dalam Travis keduaku untuk tatapan kau, haha! Walaupun bukan iPhone, tapi kamera aku pun ada paint pen, ada gaya yang hampir serupa larr, ;-p.

I can’t wait to go to Wani’s show! I can’t wait to see Jasmine! I can’t wait to meet them all and whoever else is there and laugh hard! Dan Pharhunt akan ada dengan aku… di mana konnfrem aku tak akan bermuka-muka atau terpaksa fikir nak menjaga hati orang. Aku cuma akan ketawa saja.

I can’t wish for a better ending to the day today.

P/S: Jasmine, sweetie, dengan tanpa segan-silunya because I love you so much (this is more than NiNu, okay), please invite moi to read your blog. suessysseus@gmail.com, or did you use my yahoo?