Masih Bercakap Tentang Itu

The title is a tribute to Nana. “Pada ketika itu…” Nana is a graduate of journalism. Nana may at certain times, speaks full, complete, and grammar-arranged Bee Em.

Giler semalam berlulur sampai 5 pagi. Berkejar dari Kelana Jaya ke Jalan Klang Lama pukul 11 malam selepas 6 jam marahkan OKB yang lagi sikit je boleh nak putus kawan, diselit dengan kerisauan akan dibelasah oleh penyokong-penyokong MU sebab both Anysz and Ida anti-MU. Dapat note from one of the Syed’s staffs passing anote to us from a table ntah mane giving a number for (which one of us?) to call. “Ini macam masa tingkatan tiga,” said Anysz. 

Sampai apartment Roha, jumped into her Fit, then terus ke NZ for Roha’s CKT craving. Dapat cerita baru dari Roha. Satu mesej pesanan ringkas berunsurkan persahabatan setelah apa yang telah terjadi (Nana, passed tak Bee Em aku nih?). How selfish one could be? Pissed off gile. Kalau kau betul gentleman rasanya kau takkan tanya that kind of question. Sendiri mau ingat lea why would Roha answered like that to you. If she ever does. Out with the old N, in with the new N,🙂. Then to Jalan Yap Kwan Seng, lepak Old Town, makan ice cream. Roha ditanyakan phone numbernya by one of the staffs for one of the customers. “Dia tak nampak ni aku tayang-tayang cincin?!” Then we’re done, head back home, and luluuurrr baby! Omigosh, for moi yang tak reti menda ni semua, baru aku tau the magic of scrubbing… it’s sooo… oouhh la la! I love it! Rugi, rugi, rugi! Hence we slept at 5.30 am after all is done. Baru bangun sekarang. Burn lea nak makan lontong kat Seksyen 14 ni.

Ye, memang betul seharusnya aku bersama rakan-rakanku dalam waktuku fucked up macam ni. Semua orang cakap sekarang adalah time aku. Tak berapa sure why dikatakan time aku.

Kak Ayu: Suraya first time tu?
Roha: Yup.
Kak Ayu: Takpe, cakap kat dia, tiga bulan.

Fuuucckk… tiga bulan. Semuanya fucking three months. She’s done three months baru dapat used-item. Memang curse dan pattern used-items, hence you are a used-items user.

 

Reasons NOT to Weep like a Wendy

 

 

 

  • She just had to have the used item – your ex.
  • He chose  some bitch who opened her legs in thirty-days – or maybe it was just in thirty-seconds – over you. musta be a lame sex, trust moi.

 The next time you cry, let it only be for your friends (family is compulsory).

Nobody else deserved your tears.

 

  • Nothing lasts forever. Period.

 

Channel yourself to Kate Moss

 

  • Do not become suicidal… he’s not worth to die for 
  • You can never be more stupid than Britney Jean Spears.

 Pack his things and deliver it to the new cocksucker/fuckwhore with this message:

Here you go, I just know you LURV hand-me-downs.

to him, you are worth losing. because of that, he is worth leaving for.

 

 No matter how gorgeous she is; there are men who are superbored of her already. No one will ever feel bored of you.

 

Adakah aku mampu begini? Cakap pandai. Sakit ya amat. Cepatlah fast-forward three months.

Nak tunggu wedding Roha for that mystery Syeikh. “Aku tau ni taste Suraya, muka macam arab, tinggi!” Fuuccckkk lamanya Julai. The first month pun sakit nak mampos sudah.